tag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post8624828223627142523..comments2023-12-27T11:02:39.299+02:00Comments on Gatavot: Cukura mastika jeb Marshmallow FondantZintahttp://www.blogger.com/profile/03314490704876919800noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-41347801396477358312020-09-04T15:45:59.883+03:002020-09-04T15:45:59.883+03:00var, bet vēlams tādu, kurai nav aromātavar, bet vēlams tādu, kurai nav aromātaZintishhttps://www.blogger.com/profile/15181342577836467255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-23335977280236900132020-09-04T15:45:29.497+03:002020-09-04T15:45:29.497+03:00labāk mēģināt glabāt vēsumā, bet ne ledusskapī. pi...labāk mēģināt glabāt vēsumā, bet ne ledusskapī. pie straujas temperatūras maiņas (kad kūku izņems no ledusskapja un turēs siltā telpā) cukurs mastikā var sākt kust.Zintishhttps://www.blogger.com/profile/15181342577836467255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-88142374747930806102016-03-07T10:06:31.996+02:002016-03-07T10:06:31.996+02:00sveiki, sakiet, kā ir ar uzglabāšanu ledusskapī - ...sveiki, sakiet, kā ir ar uzglabāšanu ledusskapī - vai vienu diennakti ledusskapī noturēta dekorēta kūka stipri mainīs savu izskatu? vai ir kāds veids, kā to novērst? vēlos, lai kūka ir matēta un nespīd. ohttps://www.blogger.com/profile/10319234811440368049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-67324816174094785452014-05-25T20:54:37.795+03:002014-05-25T20:54:37.795+03:00Arī ūdenspeldē labi sanāk.Arī ūdenspeldē labi sanāk.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-50832037071237469252014-05-25T12:41:22.915+03:002014-05-25T12:41:22.915+03:00Vai var izmantot parasto eļļu?Vai var izmantot parasto eļļu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-31778823621806157962012-11-14T19:53:57.575+02:002012-11-14T19:53:57.575+02:00gemosā ir.
1kg maksāja ap 6ls.gemosā ir.<br />1kg maksāja ap 6ls.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-68609672721249878122012-11-14T14:27:11.070+02:002012-11-14T14:27:11.070+02:00Čau! Vai šito fondī mastiku kaut kur Rīgā var nopi...Čau! Vai šito fondī mastiku kaut kur Rīgā var nopirkt arī gatavu? Kūkas rotāt gribas, bet zefīru kausēšanai esmu par slinku :( Mikrenes arī nav ...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-88611586553219028962012-11-13T09:54:29.524+02:002012-11-13T09:54:29.524+02:00paldies, tā arī sapratu, ka jābrauc uz gemosu :D
v...paldies, tā arī sapratu, ka jābrauc uz gemosu :D<br />vajadzīgais sapirkts, jāķeras klāt! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-66405709799164554052012-11-12T19:58:03.611+02:002012-11-12T19:58:03.611+02:00Savas es pirku Gemosā: http://www.gemoss.lv/lv/Savas es pirku Gemosā: http://www.gemoss.lv/lv/Zintahttps://www.blogger.com/profile/05765208261245812395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-78354222086654064972012-11-08T14:11:04.282+02:002012-11-08T14:11:04.282+02:00paldies par info!!!
kur var nopirkt tās krāsviela...paldies par info!!!<br /><br />kur var nopirkt tās krāsvielas?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-13613436128644914452012-11-07T20:49:44.214+02:002012-11-07T20:49:44.214+02:00es parasti kūku pārklāju tanī pašā dienā, kad tā t...es parasti kūku pārklāju tanī pašā dienā, kad tā tiks pasniegta.<br />vēsumā var turēt, sienas skapī piemēram.<br />var jau mēģināt arī ledusskapī, bet ir risks, ka rotājumi sakusīsZintahttps://www.blogger.com/profile/05765208261245812395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-4907972428763038992012-11-05T12:58:09.821+02:002012-11-05T12:58:09.821+02:00ja nevar turēt ledusskapī, tad kā uzglabāt teiksim...ja nevar turēt ledusskapī, tad kā uzglabāt teiksim līdz nākošajai dienai??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-1375382889323645262012-08-24T13:04:50.680+03:002012-08-24T13:04:50.680+03:00Prieks, ka izdevās!
Vēlos norādīt, ka olīveļļa izc...Prieks, ka izdevās!<br />Vēlos norādīt, ka olīveļļa izceļās ar īpaši izteiktu smaržu un garšu.<br />Tā pat, ne tikai putukrējums, bet arī džems ilgā laika posmā izkausēs mastiku.<br /><br />Jāpiebilst, ka pati es parasti pieminu atsauces uz blogiem vai interneta lapām, no kurām smeļos idejas.Zintahttps://www.blogger.com/profile/05765208261245812395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-45862233772813474282012-08-24T12:42:01.695+03:002012-08-24T12:42:01.695+03:00paldies par norādi.
tikko pārbaudīju, pūdercukura ...paldies par norādi.<br />tikko pārbaudīju, pūdercukura paka, ko parasti izmantoju uz vienu pastilu iepakojumu patiešām ir 500 gr, nevis 250, kā biju uzrakstījusi iepriekšZintahttps://www.blogger.com/profile/05765208261245812395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-77788838748915364972012-08-24T03:35:13.472+03:002012-08-24T03:35:13.472+03:00http://www.maminuklubs.lv/receptes/kuka-ka-no-bild...http://www.maminuklubs.lv/receptes/kuka-ka-no-bildes-lauritta/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-47204237657394927762012-08-24T03:21:35.458+03:002012-08-24T03:21:35.458+03:00Vajag vairāk pūdercukura, receptē ir norādīts krie...Vajag vairāk pūdercukura, receptē ir norādīts krietni par maz. Es 200g zefirinu - izmantoju aptuveni 700g pūdercukura, nelieku klāt neko citu un vienmēr izdodas lieliski.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-8368974316153226982012-08-05T23:21:15.524+03:002012-08-05T23:21:15.524+03:00Kāda tad tā masa sanāca?
viens no iemesliem varētu...Kāda tad tā masa sanāca?<br />viens no iemesliem varētu būt tas, ka no parastā cukura malts pūdercukurs vienmēr būs ar sīkiem cukura graudiņiem iekšā un atteicīgi tik labi nejauksies ar zefīriņiem. Es parasti izmantoju tikai jau gatavo pūdercukuru, kuru var nopirkt veikalā.<br />Vēl cits iemesls varētu būt tas, ka zefīriņi tikuši pārkarsēti un sākuši uzcepties, nevis kust. Lai no tā izvairītos, ir jāveic manis pieminētā kausēšana ar intervāliem, pa vidu maisot.<br />Man ir grūti spriest, kas īsti varētu būt par vainu, ja neesmu redzējusi konkrēto situāciju. Plastikai līdzīgu konsistenci mastika iegūst uzreiz, tiklīdz tajā ir iemīcīts pareizais pūdercukura daudzums.Zintahttps://www.blogger.com/profile/05765208261245812395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-25898141520746724972012-08-02T18:42:17.640+03:002012-08-02T18:42:17.640+03:00izdariju visu ka rakstits izkauseju tos baltos zef...izdariju visu ka rakstits izkauseju tos baltos zefirus samalu pudercukuru iemiciju ieksa un..... man ta masa sanaca tada nu neteiksu ka plastiska ,ieliku vinu leduskapi ar domu lai atdziest ka saka un tad redzes kas bus ,bet tagad ar bazam skatos un taustu ka skiet nebus sanacis liekas ka nevaresu vinu ta skaisti izrullet nu nav vina tada ka plastalins-vai nezini kas varetu but par vainu?Gribejas meitai uz 7g.jubileju kaut ko jaunu un parsteigt ari,bet tagad skiet ka nesenaks man si iecere :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-86856949090518284922012-04-20T19:11:20.936+03:002012-04-20T19:11:20.936+03:00Srandarta izmēram noteikti, ar visiem rotājumiemSrandarta izmēram noteikti, ar visiem rotājumiemZintahttps://www.blogger.com/profile/05765208261245812395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-28177276655798325082012-04-17T23:54:54.042+03:002012-04-17T23:54:54.042+03:00Cik lielai kūkai pietiek ar to glazūru?daudzumu ņe...Cik lielai kūkai pietiek ar to glazūru?daudzumu ņemot, kas ir receptē!;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-17571414641997059112012-03-26T00:51:09.542+03:002012-03-26T00:51:09.542+03:00Sveiki!
Kā jau minēju oriģinālajā ierakstā, to var...Sveiki!<br />Kā jau minēju oriģinālajā ierakstā, to var darīt ar kausētas šokolādes palīdzību (baltā gaišas krāsas rotājumiem un tumsā tumšajiem), vai ar cukura sīrupu (recepte atrodama manā blogā- http://gatavot.blogspot.com/2011/11/cukura-sirups-parastais.html ).<br />Var izmantot arī ūdeni, bet jāuzmanās ar tā daudzumu, lai neizkausētu cukura mastiku.Zintahttps://www.blogger.com/profile/03314490704876919800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8835566614205706854.post-24708241360281245762012-03-24T20:04:10.240+02:002012-03-24T20:04:10.240+02:00Sveika gribēju uzzināt kā to mastiku stiprina vien...Sveika gribēju uzzināt kā to mastiku stiprina vienu pie otras? Vai ir speciāla pārtikas līme vai kas? Paldies!Anonymousnoreply@blogger.com